UAKinogo.com

Чорна меса (2015) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Чорна меса (2015)

Чорна меса (2015)

Дивитися онлайн Чорна меса фільм

Дивитися онлайн «Чорна меса» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.9 (182 608 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Чорна меса (2015)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Чорна меса (2015) є американським кримінальним драматичним фільмом про життя і злочини американського мафіозі Джеймса “Вайті” Балджера, режисером і сценаристом якого є Скотт Купер. Фільм заснований на книзі Діка Лера і Джерарда О’Ніла “Чорна меса: Правдива історія нечестивого союзу між ФБР і ірландською мафією”. У фільмі знялися Джонні Депп у ролі Балджера, а також Джоель Едгертон, Бенедикт Камбербетч, Кевін Бейкон, Джессе Племонс, Пітер Сарсгаард, Дакота Джонсон і Корі Столл. Фільм був випущений у США 18 вересня 2015 року компанією Warner Bros. Pictures.

Фiльм розповiдає про подiї, що вiдбувалися в Бостонi в 1970-1980-х роках, коли Балджер був лiдером злочинної органiзацiї “Зимова гора” i контролював пiвденний Бостон. Вiн уклав угоду з ФБР i став iнформатором для свого дитячого друга Джона Конноллi, який працював агентом ФБР i хотiв знищити iталiйську мафiю в Бостонi. Завдяки цьому Балджер отримав захист вiд ФБР i мiг безкарно займатися наркоторгiвлею, вбивствами, шантажем i iншими злочинами. Але коли до справи долучився прокурор Фред Вишак, який не погоджувався на компромiси з Балджером i на тиск Конноллi, ситуацiя змiнилася. Балджер став одним з найбiльш розшукуваних злочинцiв в США i потрапив до списку десяти найбiльш небезпечних бандитiв ФБР.

Фiльм показує не тiльки кримiнальну дiяльнiсть Балджера, але i його особисте життя i стосунки з родиною i друзями. Важливою фiгурою у фiльмi є брат Балджера Вiльям “Бiлл” Балджер, який був сенатором штату Массачусетс i головою унiверситету Массачусетс.