UAKinogo.com

Зло (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Зло (2018)

Зло (2018)

Дивитися онлайн Зло фільм

Дивитися онлайн «Зло» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.0 (4 008 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Зло (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Зло" - це напружений трилер, що переплітає жах і драму. Це історія про молодого науковця, який розпочинає свою кар'єру на факультеті медицини. Він, разом зі своєю дружиною, переїжджає у новий будинок, де починається дивна послідовність подій.

Починається все з того, що молодий дослідник отримує таємничий подарунок від невідомої особи. Захоплений своїм відкриттям, він зосереджується на своїй роботі і забуває про свою дружину, яка залишається на самоті вдома. Але все змінюється, коли вони виявляють дивний артефакт в своєму горнилі.

Історія набуває дивної таємничості, коли з'являється невідомий, який починає тероризувати героїв. Чи зможе наш герой знайти вихід з цієї ситуації? Чи зможе він врятувати свою дружину та зберегти своє життя?

Фільм "Зло" - це не тільки страшний трилер, але і дослідження людських почуттів та прагнення до успіху. Це картина, яка залишить вас на краю свого крісла і залишить думки про неї на довгий час після перегляду.