UAKinogo.com

Хлопці зі стволами (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Хлопці зі стволами (2016)

Хлопці зі стволами (2016)

Дивитися онлайн Хлопці зі стволами фільм

Дивитися онлайн «Хлопці зі стволами» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (221 142 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Хлопці зі стволами (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

War Dogs / Хлопці зі стволами - це американська кримінальна комедія-драма, що розповідає про реальну історію двох молодих торговців зброєю, які отримали контракт на 300 мільйонів доларів від Пентагону для постачання зброї афганським союзникам США. Фільм заснований на статті Гая Лосона “Пушки і чуваки” (Arms and the Dudes), яка була опублікована в журналі Rolling Stone у 2011 році. Фільм режисерував Тодд Филліпс, який відомий за фільмами “Мальчишник у Вегасi” і “Старшокласник”.

Головними героями фільму є Девiд Пакоуз (Майлз Теллер) і Ефраїм Диверолi (Джона Гiлл), два друзi з дитинства, якi живуть у Маямi. Девiд працює масажистом і намагається забезпечити свою вагiтну дружину, а Ефраїм займається торгiвлею зброею через iнтернет. Ефраїм пропонує Девiду працювати разом з ним і використовувати сайт, який дозволяє малому бiзнесу брати участь у тендерах на отримання державних контрактiв на постачання воєнного обладнання. Вони починають заробляти грошi на постачаннi патронiв i пiстолетiв для американської армiї в Iраку i Афганiстанi.

Фільм War Dogs / Хлопці зі стволами показує, як Девiд i Ефраїм потрапляють у все бiльш небезпечнi i безглуздi ситуацii, ризикуючи своїм життям i свободою. Вони летять до Албанii, щоб купити застарiлий китайський калашников, переслiдуються албанськими бандитами, викрадають грузовик iз патронами в Багдадi, сплачують хабар афганському воєводi i намагаються обдурити Пентагон. Вони також стикаються з конкуренцiєю i зрадою в особi Генрi Геррарда (Бредлi Купер), таємничого постачальника зброї.