UAKinogo.com

Для неї (2008) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Для неї (2008)

Для неї (2008)

Дивитися онлайн Для неї фільм

Дивитися онлайн «Для неї» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (9 390 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Для неї (2008)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Це зворушлива драма про кохання, відданість та жертву, що розповідає про Жулієн, чоловіка, який змушений зробити неможливе, щоб врятувати свою дружину, Лізу, від неправедного ув'язнення. Вона засуджена за злочин, якого не вчинила, і відбуває відповідний термін у в'язниці. Жулієн вірить у її невинність і готовий піти на все, щоб повернути її додому та забезпечити спокійне життя для їхнього маленького сина.

Він вирішує розробити неймовірно сміливий план втечі, який включає в себе низку ризикованих дій і неоднозначних виборів. Жулієн відчайдушно бореться за правду, а його життя перетворюється на справжній шпигунський трилер, де він змушений брехати, приховуватися та використовувати свій інтелект та хитрість, щоб обіграти поліцію та систему. Врешті-решт, він готовий пожертвувати своїм щастям, кар'єрою та спокоєм заради коханої.

Фільм "Для неї" демонструє надзвичайну силу любові, яка допомагає героям подолати найскладніші випробування долі. Режисер Фред Кавайє вдало змішав елементи драми, трилера і мелодрами, створивши захоплюючий та емоційно насичений фільм.