UAKinogo.com

007: Спектр (2015) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » 007: Спектр (2015)

007: Спектр (2015)

Дивитися онлайн 007: Спектр фільм

Дивитися онлайн «007: Спектр» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (441 429 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «007: Спектр (2015)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

007: Спектр. Це бойовик-трилер режисера Сема Мендеса, у якому Деніель Крейг виконує роль легендарного агента 007 Джеймса Бонда. Це двадцятий четвертий фільм за мотивами романів Яна Флемінга про пригоди супершпигуна. Фільм є продовженням фільму «007: Координати «Скайфолл» (2012) і частиною саги про походження Бонда.

Сюжет фільму розпочинається з того, що Бонд отримує зашифроване повідомлення від своєї колишньої начальниці М (Джуді Денч), яка просить його знайти і знищити загадкову організацію під назвою СПЕКТР. Бонд вирушає на пошуки ворога, який стоїть за всіма його минулими випробуваннями. По дорозі він зустрічає красиву докторку Мадлен Сванн (Леа Сейду), дочку одного з колишніх членів СПЕКТРА, яка може допомогти йому розкрити таємницю. Але часу у них мало, адже новий начальник секретної служби С (Ендрю Скотт) планує ліквідувати програму 00 і створити глобальну систему слідкування.

Фiльм є захоплюючим і динамiчним шпигунським екшном, який має всi традицiйнi атрибути франшизи про Бонда: грандiознi перестрiлки, погонi, вибухи, гаджети, автомобiлi, казино, екзотичнi локацii i сексапiльнi жiнки. Фiльм також має багато посилань на попереднi фiльми серii i розкриває новi аспекти персонажа Бонда. Фiльм отримав схвальну оцiнку вiд критикiв i глядачiв, якi високо оцiнили акторську гру, сценарii i режисуру.