UAKinogo.com

Темне дзеркало (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Темне дзеркало (2018)

Темне дзеркало (2018)

Дивитися онлайн Темне дзеркало фільм

Дивитися онлайн «Темне дзеркало» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.8 (21 574 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Темне дзеркало (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Темне дзеркало" (2018) - це психологічний трилер, який розповідає про життя старшокласниці Марії, яка страждає від самотності, знущань та недооцінки серед своїх однокласників. Але все змінюється, коли вона відкриває світ в дзеркалі, в якому побачила свою злісну двійницю. З початку вона вважає це своїм уявним другом, але згодом це відношення переростає в справжній кошмар.

Двійниця Марії, Айріс, набагато сміливіша та впевненіша в собі, і з часом вона переконує Марію змінити місцями з нею. Що спочатку здається спасінням від жорстокого світу, згодом набуває небезпечного характеру, оскільки Айріс починає вести себе агресивно і непередбачувано. Чи зможе Марія повернути своє життя назад та позбутися своєї зловісної двійниці, або вона буде втрачена назавжди в тімності свого відображення?

Фільм "Темне дзеркало" пропонує глядачам захоплюючу історію, сповнену психологічної напруги, жахів та емоцій. Режисер зумів створити атмосферу страху та напруженості, яка змушує глядачів зануритись у внутрішній світ головної героїні та її боротьбу зі своєю темною стороною. Зі своїм вражаючим акторським складом, глибоким сюжетом та непередбачуваними обертами подій, цей фільм є чудовим вибором для тих, хто любить психологічні трилери з дотепним сюжетом та напруженою атмосферою.

Вражаючі візуальні ефекти та ретельно продумана сценографія фільму "Look Away" забезпечують глибоке занурення в світ, де реальність та фантазія переплітаються, створюючи напружену драматичну атмосферу. Цей фільм не залишить байдужим жодного любителя жанру та стане яскравим прикладом того, як можна поєднати психологічну напругу, жахи та емоційність в одному проекті.