UAKinogo.com

Поцілунок дракона (2001) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Поцілунок дракона (2001)

Поцілунок дракона (2001)

Дивитися онлайн Поцілунок дракона фільм

Дивитися онлайн «Поцілунок дракона» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (64 293 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Поцілунок дракона (2001)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Лю Ян - китайський агент, який приїжджає до Парижа, щоб допомогти французькій поліції затримати наркоторговця Містера Біга. Він зустрічається з його контактом - поліцейським Рішаром. Але Рішар - корумпований коп, який співпрацює з Містером Бігом. Він вбиває китайського посланника та обвинувачує Лю Яна в цьому злочині.

Лю Ян втікає від поліції та намагається довести свою невинність. Він знаходить схованку у готелі, де працює Джессіка - американка, яка стала проституткою через Рішара. Рішар утримує її дочку в якості заручниці та змушує її шпигувати за Лю Яном. Але Джессіка симпатизує Лю Янові та допомагає йому втекти від Рішара та його людей.

Лю Ян та Джессіка об’єднують свої сили, щоб розкрити правду про Рішара та Містера Біга. Вони також намагаються врятувати дочку Джессіки та повернутися до Китаю. Лю Ян використовує свої навички бойових мистецтв та секретну техніку - поцілунок дракона - щоб протистояти своїм ворогам.