UAKinogo.com

Малена (2000) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Малена (2000)

Малена (2000)

Дивитися онлайн Малена фільм

Дивитися онлайн «Малена» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.4 (103 687 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Малена (2000)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Malena / Малена - це італійська драма, яка розповідає про життя красивої вдови Малени у часи Другої світової війни. Фільм показує події очима тринадцятирічного хлопчика Ренато, який закоханий у Малену з першого погляду. Ренато стежить за Маленою, фантазує про неї та намагається захистити її від злоби та заздрості інших.

Малена - жінка, яка страждає від самотності та непорозуміння. Вона мріє про повернення свого чоловіка, який загинув на війні. Вона не знає про почуття Ренато та не звертає уваги на нього. Вона стає об’єктом бажання та зневаги для чоловіків та жінок свого містечка. Вона втрачає все, що мала, через свою красу та гордість.

Malena / Малена - це фільм про кохання, невинність та жорстокість. Режисер Джузеппе Торнаторе створив чуттєву та емоційну історію, яка зачаровує своїм візуальним стилем та музикою Енніо Морріконе. Актори Моніка Беллуччі та Джузеппе Сулфаро грають свої ролі проникливо та переконливо.