UAKinogo.com

Кабельник (1996) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Кабельник (1996)

Кабельник (1996)

Дивитися онлайн Кабельник фільм

Дивитися онлайн «Кабельник» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.1 (166 789 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Кабельник (1996)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Кабельник" (1996) - кіноповість, в якій гумор переплітається з трилером, розповідає про незвичайну дружбу між звичайною людиною та кабельником, який прагне стати його найкращим другом. Головний герой - Кабельник - безмежно самотній індивід, який забезпечує послугами кабельного телебачення. У своїх спробах знайти собі друга він виявляється надокучливим та контролюючим, змушуючи глядача замислитися над тим, які межі можуть бути в дружбі та як далеко може зайти обсесія.

Сюжет розвивається через зустріч Кабельника з Стівеном, якому потрібно підключити кабельне телебачення. Через своє натхненне бажання завести приятеля, Кабельник вплутується в життя Стівена, стаючи все більш відчайдушним у своїх спробах завоювати його дружбу. Це призводить до комічних та одночасно трилерних ситуацій, які демонструють, наскільки руйнівною може бути нездатність відрізнити реальність від фантазії.

Фільм "Кабельник" заслуговує уваги завдяки глибині характерів та здатності комбінувати гумор з напруженими моментами. Це відмінний приклад того, як кіноповість може розкривати темні сторони людської психіки та її потреби у соціальних зв'язках, а також демонструвати непередбачувані наслідки, які можуть виникнути через нездатність контролювати свої обсесії.