UAKinogo.com

Скажене весілля (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Скажене весілля (2018)

Скажене весілля (2018)

Дивитися онлайн Скажене весілля фільм

Дивитися онлайн «Скажене весілля» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (684 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Скажене весілля (2018)» онлайн українською мовою

Тимчасово недоступно Трейлер
Відсутній фільм?
Будь ласка, дай нам знати
Виправимо!
Повідомити вкрай бажано через «надсилання скарги» (піктограма трикутника). Поки що можете подивитися нові фільми, які є в базі.
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає про комічні пригоди Василя Середюка, директора районного краєзнавчого музею, який дізнається, що його донька Катя збирається одружитися з французьким кардіохірургом Франсуа. Але коли Василь бачить свого майбутнього зятя, його шокує той факт, що Франсуа - чорношкірий. Василь не може прийняти такого обранця для своєї доньки і намагається зірвати весілля будь-якою ціною.

Режисер фільму - Влад Дикий - український кінематографіст і телеведучий, який зняв також фільми “Другий шанс” і “Красуня і чудовисько”. Сценаристи фільму - Микола Куцик і Олексій Приходько - українські письменники і сценаристи. У головних ролях - Юрій Горбунов, Наталка Денисенко, Потап і Джиммі Воха-Воха. Фільм був випущений у Україні 4 жовтня 2018 року компанією “FILM.UA Group”.

Фільм є першою частиною трилогії про скажене весілля Середюків. Фільм має багато гумору і ситуаційної комедії. Фільм також порушує теми сучасного українського суспільства, культурних розбіжностей і сімейних цінностей. Фільм став найкасовішим українським фільмом 2018 року.