UAKinogo.com

Всі шаленіють від Мері / Всі в захваті від Мері (1998) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Всі шаленіють від Мері / Всі в захваті від Мері (1998)

Всі шаленіють від Мері / Всі в захваті від Мері (1998)

Дивитися онлайн Всі шаленіють від Мері / Всі в захваті від Мері фільм

Дивитися онлайн «Всі шаленіють від Мері / Всі в захваті від Мері» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (312 851 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Всі шаленіють від Мері / Всі в захваті від Мері (1998)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Всі шаленіють від Мері - це весела комедія братів Фарреллі про незграбного Теда (Бен Стіллер), який не може забути свою кохану зі школи Мері (Камерон Діас). Після того, як їхнє побачення на випускному закінчилося катастрофою через нещасний випадок з блискавкою, Тед втратив зв’язок з Мері. Через тринадцять років він наймає приватного детектива Пета Хілі (Метт Діллон), щоб розшукати її.

Пет виявляє, що Мері - успішна ортопедична хірургиня, яка живе у Маямі разом зі своїм братом-дебілом Ворреном. Але Пет також закохується у Мері і починає брехати Тедові про неї, щоб відлякувати його. Він розповідає Тедові, що Мері - товста і неприваблива мати чотирьох дітей від трьох різних чоловіків. Але Тед не втрачає надії і вирішує поїхати до Маямі, щоб побачити Мері очима.

Все ускладнюється, коли Тед доводиться конкурувати за серце Мері не тільки з Петом, але й з іншими чоловіками, яким подобається ця чаруюча жінка.