UAKinogo.com

Грошовий потяг (1995) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Грошовий потяг (1995)

Грошовий потяг (1995)

Дивитися онлайн Грошовий потяг фільм

Дивитися онлайн «Грошовий потяг» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.7 (41 465 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Грошовий потяг (1995)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Грошовий потяг” - це динамічний і захоплюючий бойовик, що розповідає про пригоди двох прийомних братів, які працюють поліцейськими в нью-йоркському метро. Джон - відповідальний і сумлінний коп, а Чарлі - безтурботний і ризикований авантюрист. Їхнє життя змінюється, коли Чарлі вирішує пограбувати спеціальний поїзд, який перевозить готівку з кас метро. Джон намагається відмовити Чарлі від цього безглуздого плану, але той не слухає.

У новорічну ніч Чарлі розпочинає свою операцію, але на його шляху стають не тільки поліцейські, але й небезпечний психопат-піроман, який палить каси метро. Джон змушений допомогти своєму братові, а також захистити свою колегу і кохану Грейс Сантьяго від загрози. Разом вони повинні вступити в смертельну гонку з часом і зупинити “грошовий потяг”, перш ніж він знищить все на своєму шляху.

Фільм “Грошовий потяг” - це захоплююча суміш екшну, комедії, криміналу і трилеру, яка не залишить байдужим жодного глядача. У фільмі знялися такі знаменитості, як Веслі Снайпс, Вуді Харрельсон, Дженніфер Лопес та інші. Фанатам бойовиків та комедій фільм “Грошовий потяг” сподобається безумовно.