UAKinogo.com

Червоні вогні (2012) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Червоні вогні (2012)

Червоні вогні (2012)

Дивитися онлайн Червоні вогні фільм

Дивитися онлайн «Червоні вогні» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (62 343 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Червоні вогні (2012)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Червоні вогні» є психологічним трилером про двох дослідників паранормальних явищ. Доктор Маргарет Метісон та її асистент Том Баккелл працюють у виші та спеціалізуються на викритті фальшивих медіумів, які обманюють людей. Вони використовують науковий підхід та логіку, щоб розкрити секрети та трюки цих шахраїв.

Але їхнє життя змінюється, коли вони дізнаються про повернення легендарного менталіста Саймона Сілвера. Він був найвпливовішим та найзагадковішим медіумом у світі, але зник з громадського поля зору після того, як один з його критиків загинув під час його шоу. Тепер він повертається на сцену та знову привертає увагу мас.

Фільм «Червоні вогні» є захоплюючим та напруженим фільмом про боротьбу між розумом та вірою, наукою та магією, реальністю та ілюзією. В ньому показано не тільки дослідження паранормальних явищ, але й драматичну історію людей, які шукають правду. Фільм має чудовий акторський склад, який включає Сигурні Вівер у ролі доктор Метисон, Кллан Мерфф у ролі Тома Баккелла та Роберта Де Ниро у ролі Саймона Силвера.