UAKinogo.com

Місія нездійсненна 2 (2000) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Місія нездійсненна 2 (2000)

Місія нездійсненна 2 (2000)

Дивитися онлайн Місія нездійсненна 2 фільм

Дивитися онлайн «Місія нездійсненна 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.1 (343 828 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Місія нездійсненна 2 (2000)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Етан Хант - суперагент, який знову отримує небезпечне завдання: зупинити злочинця, який викрав смертоносний вірус. Цей вірус може вбити мільйони людей, якщо потрапить у неправильні руки. Етану доведеться використати всі свої навички та технології, щоб проникнути у таємничу організацію, яка контролює вірус.

Але Етан не один у своїй місії. Він об’єднується з красивою злодійкою Найомі, яка колись була коханкою його супротивника. Найомі може допомогти Етану дістатися до вірусу, але чи можна їй довіряти? Етан ризикує не тільки своїм життям, але й своїм серцем.

Mission: Impossible II / Місія нездійсненна 2 - це захоплюючий бойовик, повний екшену, пригод та романтики. Режисер Джон Ву створив фантастичну атмосферу та неймовірні сцени переслідування, стрілянини та бою без правил. Том Круз вражає своєю харизмою та майстерністю у ролі Етана Ханта. Цей фільм не залишить байдужим жодного глядача.