UAKinogo.com

На межі майбутнього (2014) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » На межі майбутнього (2014)

На межі майбутнього (2014)

Дивитися онлайн На межі майбутнього фільм

Дивитися онлайн «На межі майбутнього» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.9 (678 258 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «На межі майбутнього (2014)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

На межі майбутнього (Edge of Tomorrow) - це американсько-канадський фільм екшну 2014 року, режисером і співавтором сценарію якого є Даг Лайман. Фільм є екранізацією японського роману Хіроші Сакуразаки "Все, що тобі потрібно - це вбити".

У фільмі Том Круз грає полковника Вільяма Кейджа - офіцера ЗС США, який потрапляє на передову в битві проти інопланетних істот, називаних міміками. Кейдж не має бойового досвіду та швидко гине в першому ж зіткненні. Однак він опиняється в часовій петлі та прокидається знову в той самий день. Кейдж повторює свою смерть безліч разів, кожного разу навчаючись боротися з монстрами та сподіваючись знайти спосіб зламати петлю.

Фільм є захоплюючим та динамічним екшеном, який демонструє силу, сміливість та адаптацію головного героя. Фільм також має елементи наукової фантастики, пригодництва та комедії. У фільмі також знялися Емілі Блант, Брендан Глісон, Билл Пекстон та Ноа Тейлор.