UAKinogo.com

Боги Єгипту (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Боги Єгипту (2016)

Боги Єгипту (2016)

Дивитися онлайн Боги Єгипту фільм

Дивитися онлайн «Боги Єгипту» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.4 (118 265 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Боги Єгипту (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Кінострічка «Боги Єгипту» - це величний фентезійний епос, що відкриває світ древніх єгипетських богів, наділених незрівнянною силою та непомірними амбіціями. Земля Єгипту перебуває під владою безжалісного бога Сета, який вкрав престол і позбавив людство надії.

Молодий злодій, Бек, взявши на себе непросту місію, вступає в союз з могутнім богом Гором. Їх подорож настільки ж небезпечна, як і важлива: вони повинні відновити равновагу Єгипту, пройшовши через численні випробування і виклики. Це епічна боротьба, сповнена зустрічей з могутніми богами та монстрами, здатна захопити будь-кого.

«Боги Єгипту» - кінострічка, що представляє дивовижну міфологію єгипетського пантеону в надзвичайній візуальній формі. Сюжет занурює глядача у світ фантастичних пригод, величезних битв і неабиякої мужності. Це не лише боротьба за владу, але й за єдність та людську надію.