UAKinogo.com

Тор (2011) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Тор (2011)

Тор (2011)

Дивитися онлайн Тор фільм

Дивитися онлайн «Тор» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.0 (848 907 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Тор (2011)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Тор” розповідає про пригоди сина Одіна, бога грому та володаря Асгарда. Головний герой фільму - Тор, який має надзвичайну силу та магічний молот Мьйольнір. Тор є сміливим та відважним воїном, але також дуже гордим та необачним.

Одного разу Тор порушує мир з ворожим народом Льодових велетнів та розлючує свого батька. Одін карає Тора за його безрозсудність та виганяє його з Асгарда на Землю. Там Тор зустрічає астрономку Джейн Фостер та її друзів, які допомагають йому адаптуватися до людського світу. Тор також дізнається про зраду свого брата Локі, який прагне захопити трон Асгарда.

“Тор” - це захоплюючий та гумористичний фільм, який поєднує елементи фентезі, екшену та романтики. Фільм є частиною кіновсесвіту Marvel та вводить одного з найпопулярніших супергероїв коміксів. Фільм також показує людську сторону героя, його розвиток та зростання.