UAKinogo.com

Буття Брайана за Монті Пайтоном (1979) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Буття Брайана за Монті Пайтоном (1979)

Буття Брайана за Монті Пайтоном (1979)

Дивитися онлайн Буття Брайана за Монті Пайтоном фільм

Дивитися онлайн «Буття Брайана за Монті Пайтоном» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.0 (400 274 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Буття Брайана за Монті Пайтоном (1979)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Буття Брайана за Монті Пайтоном - це комедійний фільм британської групи Монті Пайтон, який пародіює релігійні фільми про Ісуса Христа. Фільм розповідає про Брайана з Назарету (Грем Чепмен), який народився в той самий день, що і Ісус з Назарету. Після того, як він приєднується до єврейської антиримської терористичної групи Народнього Фронту Юдеї, він помилково вважається пророком і стає ненавмисним Месією.

По дорозі Брайан і його друзі потрапляють у безліч смішних і абсурдних ситуацій, які висміюють релігійну догматику, політичний фанатизм і культурну некомпетентність. Вони беруть участь у проповідях Ісуса на горі, кидають каменями женщину-прелюбодейку, засновують свою власну релігію на основі пластилінового бога, намагаються викрасти дружину Понтія Пилата, втрачають свої пасхальні барани і так далі. Усе це призводить до того, що Брайан опиняється на хресті разом з іншими засудженими на смерть.

Фільм закінчується тим, що Брайан і його сусіди по хресту співають позитивну пісню “Always Look on the Bright Side of Life”, незважаючи на свою безвихідну ситуацію. Фільм має багато запам’ятовуваних цитат і сцен, які стали класикою британського гумору. Фільм також викликав багато суперечок і протестів через свою релігійну сатиру, але автори фільму запевняли, що вони не мали на меті образити християн.