UAKinogo.com

Українські шерифи (2015) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Українські шерифи (2015)

Українські шерифи (2015)

Дивитися онлайн Українські шерифи фільм

Дивитися онлайн «Українські шерифи» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.0 (373 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Українські шерифи (2015)» онлайн українською мовою

Тимчасово недоступно Трейлер
Відсутній фільм?
Будь ласка, дай нам знати
Виправимо!
Повідомити вкрай бажано через «надсилання скарги» (піктограма трикутника). Поки що можете подивитися нові фільми, які є в базі.
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Українські шерифи / Ukrainian Sheriffs (2015) - це документальний фільм, знятий Романом Бондарчуком у копродукції України, Латвії та Німеччини. Фільм розповідає про сурову реальність села Стара Збур’ївка Херсонської області, де немає міліції та інших органів влади. Двоє місцевих жителів - Віктор Кривобородько та Володимир Рудьковський - взяли на себе роль шерифів та доглядачів за громадським порядком.

Віктор та Володя виконують різні завдання від жителів села: врегульовують конфлікти, шукають зниклих людей та тварин, допомагають хворим та старим. Вони також стикаються з багатьма проблемами: корупцією, алкоголізмом, браком ресурсів та перспектив. Вони намагаються зберегти свою гідність та справедливість у складних умовах.

Фільм Українські шерифи / Ukrainian Sheriffs (2015) - це реалістичний фільм про те, як звичайні люди борються за своє майбутнє. Фільм показує контраст між селом та мегаполісом, між Україною та Європою, між старим та новим. Фільм отримав Спеціальний приз журі на Амстердамському міжнародному документальному кінофестивалі  та був висунутий Україною на премію «Оскар» за найкращий фільм іноземною мовою .