UAKinogo.com

8 подруг Оушена (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » 8 подруг Оушена (2018)

8 подруг Оушена (2018)

Дивитися онлайн 8 подруг Оушена фільм

Дивитися онлайн «8 подруг Оушена» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (220 367 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «8 подруг Оушена (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм є комедійним кримінальним фільмом, який є продовженням і спін-офом трилогії про Оушена. Фільм розповідає про Деббі Оушен, молодшу сестру Денні Оушена, яка виходить з в’язниці і збирає команду з восьми жінок для здійснення неймовірної крадіжки на щорічному Мет Гала в Нью-Йорку. Їх ціль - вкрасти Туссен, намисто Картьє вартістю 150 мільйонів доларів, яке буде носити знаменита актриса Дафна Клюгер.

Фiльм показує захоплюючу i смiшну подорож Деббi i її партнерок: Лу, колишньої подруги i злочинницi; Роуз Вейл, западлої модельєрки; Амiти, майстринi ювелiрної справи; Найн Болл, хакерки; Констанс, кишенькової злодiйки; Таммi, торговки краденим товаром; i Рiанни, хакерки. Вони манiпулюють Дафною, щоб вона найняла Роуз i переконають Картье позичити їй Туссен. Вони також створюють реплiку намиста з кубiчного цирконiю i планують обмiняти його на справжнє.

Фiльм режисера Гарi Росса став одним з найуспiшнiших фiльмiв 2018 року i отримав позитивнi вiдгуки вiд критикiв i глядачiв. У головних ролях знялися Сандра Буллок, Кейт Бланшетт, Енн Гетевей i інші знаменитості. Фiльм є справжньою ласкою для любителiв комедii i кримiналу.