UAKinogo.com

Американський пиріг 2 (2001) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Американський пиріг 2 (2001)

Американський пиріг 2 (2001)

Дивитися онлайн Американський пиріг 2 фільм

Дивитися онлайн «Американський пиріг 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (257 488 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Американський пиріг 2 (2001)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Після першого року навчання в коледжі, герої фільму American Pie / Американський пиріг знову збираються разом, щоб провести незабутнє літо. Джим, Кевін, Оз, Фінч і Стіфлер орендують будинок на березі озера і готуються до нових пригод і романтичних зустрічей. Але не все йде за планом, і друзям доводиться стикатися з різними курйозними і смішними ситуаціями.

Джим намагається вдосконалити свої сексуальні навички з допомогою своєї старої подруги Мішель, але не може забути свою першу любов Надю, яка повертається з Румунії. Кевін хоче відновити стосунки з Вікторією, але не знає, як це зробити. Оз втрачає контакт зі своєю дівчиною Хезер, яка вирушила до Європи. Фінч продовжує шукати способи залучити увагу матері Стіфлера. А Стіфлер - як завжди - створює проблеми для всіх і себе.

American Pie 2 / Американський пиріг 2 - це продовження культової комедії про життя і любов американської молоді. Фільм зберігає свою оригінальну атмосферу і гумор, а також додає нових персонажів і сюжетних ліній. Фільм призначений для тих, хто любить сміятися і не боїться табу.