UAKinogo.com

Життя прекрасне (1997) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Життя прекрасне (1997)

Життя прекрасне (1997)

Дивитися онлайн Життя прекрасне фільм

Дивитися онлайн «Життя прекрасне» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.6 (693 336 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Життя прекрасне (1997)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Життя прекрасне - це італійська психологічна драма 1997 року, знята Люком Бессоном за власним сценарієм, написаним разом з Робертом Марком Каменом. У фільмі грають Роберто Беніньї, Ніколетта Браскі, Джорджо Кантаріні, Серджо Біньї і Джанкарло Джанніні.

Фільм розповідає про Гвідо Орефіче (Роберто Беніньї), єврейського чоловіка, який живе в Італії 30-х років. Він закохується в Дору (Ніколетта Браскі), вчительку, яка належить до іншої раси і соціального класу. Вони одружуються і мають сина Джозуе (Джорджо Кантаріні). Гвідо використовує свою фантазію і гумор, щоб зробити свою родину щасливою. Одного дня вони потрапляють у полон нацистських солдат і відправляються до концентраційного табору. Гвідо не втрачає надії і намагається захистити свого сина від жаху, який їх оточує. Він переконує Джозуе, що все це - лише гра, в якій треба набрати 1000 очок, щоб виграти справжній танк. Гвідо ризикує своїм життям, щоб зберегти свого сина і свою любов.

Фільм є одним з найвизначніших творів Люка Бессона і Роберто Беніньї, який отримав за свою роль «Оскара» за найкращу чоловічу роль першого плану. Також «Оскара» отримали Люк Бессон і Роберт Марк Камен за найкращий оригінальний сценарій, а фільм став переможцем у номінації «Найкращий іноземний фільм». Фільм отримав багато інших премій і номинацій, а також схвальну оцінку критиками і глядачами. Фільм став одним з найбюджетним італійських фильмов свого часу, коштувавши 20 млн доларов. Фильм також став одним з найпопулярнiших iталiйських фiльмiв у свiтi i одним з найбiльш емоцiйних i глибоких фiльмiв про Голокост.