UAKinogo.com

Сім сестер (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Сім сестер (2017)

Сім сестер (2017)

Дивитися онлайн Сім сестер фільм

Дивитися онлайн «Сім сестер» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (124 131 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Сім сестер (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

У майбутньому світ стикається з проблемою перенаселення. Щоб вирішити її, уряд вводить політику однієї дитини на сім’ю. Але що робити, якщо народилося сім близнюків? Така доля спіткала Терренса Сеттмана, який став дідусем семи дівчаток. Він вирішив приховати їх від світу та назвати їх за днями тижня. Кожна з них могла виходити з дому тільки в свій день та жити під ім’ям Карен Сеттман - єдиною легальною особою.

Протягом 30 років сестри успішно зберігали свою таємницю та жили за правилами, які встановив їх дідусь. Але одного разу все змінилося. Понеділок не повернулася додому. Тепер решта сестер мають з’ясувати, що сталося з нею, не розкривши своєї ідентичності. По дорозі їх чекають безліч небезпек, інтриг та зрад. Вони також довідаються шокуючу правду про своє походження та про уряд, який контролює народження.

Seven Sisters / Сім сестер - це захоплюючий трилер про боротьбу за виживання, свободу та справедливість. Фільм наповнений екшеном, напруженням та емоціями. Головною героїнею фільму є Нумі Рапас, яка грає роль усіх семи сестер - Понеділка, Вівторка, Середи, Четверга, П’ятниці, Суботи та Неділі. Вона показує свою акторську майстерність та харизму у кожному образі.