UAKinogo.com

Іноземець (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Іноземець (2017)

Іноземець (2017)

Дивитися онлайн Іноземець фільм

Дивитися онлайн «Іноземець» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.0 (115 719 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Іноземець (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Іноземець (2017) - це бойовик режисера Мартіна Кемпбелла, який розповідає про сутичку між китайським іммігрантом і ірландськими терористами. Головний герой (Джекі Чан) - власник ресторану в Лондоні, який втрачає свою доньку в результаті бомбового вибуху. Він звертається до поліції і політиків за справедливістю, але не отримує належної допомоги. Тоді він вирішує сам знайти і покарати винних у смерті своєї дитини.

Фільм є екранізацією роману Стівена Лезера “Китайський квартал”. Він показує не тільки захоплюючі сцени перестрілок і погонь, але й глибокий портрет головного героя, який переживає трагедію і бореться з власним минулим. Він також висвітлює політичну ситуацію в Північній Ірландії, де досі існують конфлікти між різними групами.

Іноземець - це фільм, який демонструє новий образ Джекі Чана, який відомий своїми комедійними і мартиал-артс фільмами. В цьому фільмі він грає серйозну і драматичну роль, яка вражає своєю емоційністю і реалістичністю. Він також партнерує з П’єрсом Броснаном, який грає колишнього члена ІРА, який став політиком. Вони створюють напружену хемію на екрані, яка тримає глядача в напрузі до кінця.