UAKinogo.com

Джуманджі (1995) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Джуманджі (1995)

Джуманджі (1995)

Дивитися онлайн Джуманджі фільм

Дивитися онлайн «Джуманджі» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.0 (347 120 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Джуманджі (1995)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

“Джуманджі” - це американський фільм-пригодницька комедія 1995 року режисера Джо Джонстона і сценариста Кевіна Вільямсона. Фільм є екранізацією дитячої книги Кріса Ван Олсбурга про чарівну настільну гру, яка випускає дикі тварини і інші небезпеки з кожним ходом гравця. Фільм є першим фільмом у серії “Джуманджі”.

Головними героями фільму є Алан Перріш, Джуді Шеперд, Пітер Шеперд і Сара Уайтл - четверо людей, які опиняються у полоні гри “Джуманджі”. Алан був засмоктаний у гру в 1969 році, коли він був підлітком, і провів 26 років у джунглях. Джуді і Пітер - сироти, які переїхали до старого будинку Перріша в 1995 році і знайшли гру на горищі. Сара - подруга Алана, яка була свідком його зникнення і страждала від посттравматичного стресового розладу. Коли Джуді і Пітер починають грати в “Джуманджі”, вони випускають Алана з гри і доводяться зустрітися з рядом небезпечних ситуацій, таких як напад мавп, стампед тварин, землетрус, повінь і мисливець на людей Ван Пелт. Щоб закінчити гру і повернути все до нормального, вони повинні знайти Сару і разом дограти до кінця.

Фільм “Джуманджі” - це захоплюючий і веселий фільм, який має багато сцен пригод, гумору і емоцій. Фільм також має чудовий акторський склад, до якого входять Робін Вільямс, Кирстен Данст, Девид Алан Грьєр, Бонні Хант, Джонатан Гайд і Бебе Нойрт. Фільм також має вражаючу комп’ютерну графіку і спецефекти, які створюють реалістичний світ “Джуманджі”. Фільм є класикою жанру фентезі-пригодницької комедії і одним з найкращих фільмів Роберта Родрігеса.