UAKinogo.com

Реальність кусається (1994) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Реальність кусається (1994)

Реальність кусається (1994)

Дивитися онлайн Реальність кусається фільм

Дивитися онлайн «Реальність кусається» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (50 593 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Реальність кусається (1994)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Світ, сповнений непевності, переживає драми молодих душ у "Реальність кусається", кінострічці 1994 року. Випускники коледжу опиняються перед викликами дорослого життя, спробами знайти себе та втратами ілюзій. Фільм підносить актуальні питання молоді та змушує задуматися над власними життєвими цінностями.

Головна героїня, здібна відеографиня, документує своє оточення та прагне зафіксувати реальність на відео. Відносини з друзями, робота та кохання переплітаються у її житті, додаючи барв та емоцій. Кожен з героїв бореться за свою ідентичність, намагаючись знайти гармонію серед хаосу повсякдення.

З допомогою іронічного гумору, романтики та ностальгії по молодості, “Реальність кусається” зображує прагнення молоді бути почутою та зрозумілою. Ця кінострічка стане справжньою скарбницею для тих, хто прагне згадати молоді роки або зрозуміти драматизм першого кроку в доросле життя.