UAKinogo.com

30 днів ночі (2007) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » 30 днів ночі (2007)

30 днів ночі (2007)

Дивитися онлайн 30 днів ночі фільм

Дивитися онлайн «30 днів ночі» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (178 460 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «30 днів ночі (2007)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Барроу - найпівнічніше містечко Аляски, де кожного року настає період, коли сонце не сходить протягом 30 днів. Це час, коли місцеві жителі готуються до зими і намагаються вижити в умовах повної темряви. Але цього року вони стикаються з новою небезпекою - групою кровожерливих вампірів, які вирішили скористатися нагодою і полювати на людей без перешкод.

Єдиними, хто може захистити містечко від нападу, є шериф Ебен Олсен і його дружина Стелла, яка не встигла вилетіти з Барроу перед початком 30-денної ночі. Вони збирають невелику групу виживших і ховаються в різних місцях, сподіваючись пережити до світанку. Але вампіри не збираються здаватися і використовують усі свої сили і хитрощі, щоб знайти і знищити своїх жертв.

Ебен і Стелла розуміють, що їм не вистачить лише ховатися і чекати. Вони мають знайти спосіб протидіяти вампірам і врятувати тих, хто залишився живим. Для цього Ебен готовий пожертвувати навіть своїм життям і стати тим, кого він найбільше ненавидить.