UAKinogo.com

Маска Зорро (1998) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Маска Зорро (1998)

Маска Зорро (1998)

Дивитися онлайн Маска Зорро фільм

Дивитися онлайн «Маска Зорро» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (185 963 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Маска Зорро (1998)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Маска Зорро - це американська пригодницька фільма плаща і шпаги, в якій головні ролі виконали Антоніо Бандерас, Ентоні Хопкінс і Кетрін Зета-Джонс. Вони грають легендарного месника Зорро та його наступників, які борються проти злочинного губернатора Каліфорнії.

Фільм розповідає про Дона Диего де ла Вега (Хопкінс) - знатного дворянина, який у молодості був Зорро - маскованим захисником утиснених. Він був змушений залишити свою роль, коли його ворог, губернатор Рафаель Монтеро (Стюарт Вілсон), вбив його дружину і викрав його дочку Елену (Зета-Джонс). Диего проводить 20 років у в’язниці, поки не вдається йому втекти. Він знаходить нового союзника - Алехандро Мурьету (Бандерас) - молодого злодія, який шукає помсти за смерть свого брата. Диего навчає Алехандро мистецтва фехтування і дарує йому свою маску та костюм.

Алехандро стає новим Зорро і разом з Диего вони планують зруйнувати замовляння Монтеро, який повертається до Каліфорнії з наміром створити незалежне королівство. По дорозі Алехандро закохується в Елену, не знаючи, що вона є дочкою Диего. Вони повинні розкрити правду про їх споріднення і запобігти зрадницьким планам Монтеро.