UAKinogo.com

Аналізуючи це (1999) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Аналізуючи це (1999)

Аналізуючи це (1999)

Дивитися онлайн Аналізуючи це фільм

Дивитися онлайн «Аналізуючи це» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (155 453 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Аналізуючи це (1999)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Аналізуючи це - це американська комедія 1999 року, в якій головний герой Пол Вітті (Де Ніро) - це могутній мафіозі, який страждає від кризи та панічних атак, і звертається за допомогою до неохочого психіатра Бена Собела (Крістал). Фільм знятий за мотивами роману Стіва Франкса “Мисливець” під псевдонімом Річард Старк.

Пол - це суворий, жорстокий, владний та боязкий бос, який керує злочинною імперією. Він не може справлятися з напругою та конкуренцією в своєму бізнесі, і починає втрачати контроль над собою. Він випадково зустрічається з Беном, коли один з його людей в’їжджає у його машину. Пол вирішує, що Бен - це той, хто може йому допомогти, і починає примушувати його до сесій терапії. Бен - це спокійний, розсудливий, чесний та добрий лікар, який готується до весілля. Він не хоче мати справи з Полом, але не може відмовитися від нього через його страх та повагу.

У своїх спробах допомогти Полу Бен стикається з багатьма смішними та незручними ситуаціями: втручанням Пола у його особисте життя, переслідуванням ФБР, загрозами ворогам Пола, конфліктами між медициною та мафією. Вони також поступово стають друзями та розуміють одне одного краще. Бен намагається налаштувати Пола на мирне та щасливе життя, але Пол повинен ще раз стати на захист своєї честі та справедливості у цьому безумному та кумедному фільмі.