UAKinogo.com

101 зброя, що змінила світ (2013) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » 101 зброя, що змінила світ (2013)

101 зброя, що змінила світ (2013)

Дивитися онлайн 101 зброя, що змінила світ фільм

Дивитися онлайн «101 зброя, що змінила світ» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.9 (8 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «101 зброя, що змінила світ (2013)» онлайн українською мовою

Тимчасово недоступно
Відсутній фільм?
Будь ласка, дай нам знати
Виправимо!
Повідомити вкрай бажано через «надсилання скарги» (піктограма трикутника). Поки що можете подивитися нові фільми, які є в базі.
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Це документальний фільм, який розповідає про найвпливовіші та найреволюційніші види зброї в історії людства. Він демонструє, як зброя впливала на хід війн, політики та культури. Він також показує, як зброя відображала розвиток науки, технологій та мистецтва.

Фільм охоплює широкий діапазон зброї - від примітивних каменів та дубин до сучасних ракет та атомних бомб. Він аналізує їхню конструкцію, функціонування та ефективність. Він також розкриває їхню історичну та культурну значимість. Він використовує архівні матеріали, комп’ютерну графіку та експертні коментарі.

101 Weapons That Changed the World / 101 зброя, що змінила світ - це захоплюючий та пізнавальний фільм для всіх, хто цікавиться історією, воєнною справою та зброєю. Він дозволяє глядачеві побачити, як зброя формувала світ, у якому ми живемо.