UAKinogo.com

Годзілла / Ґодзілла (1998) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Годзілла / Ґодзілла (1998)

Годзілла / Ґодзілла (1998)

Дивитися онлайн Годзілла / Ґодзілла фільм

Дивитися онлайн «Годзілла / Ґодзілла» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.4 (194 705 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Годзілла / Ґодзілла (1998)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Ґодзілла - це фантастичний бойовик, знятий режисером Роландом Еммеріхом за мотивами японської франшизи про гігантську ящерицю, що руйнує міста. Фільм є перезапуском серії і першим фільмом про Ґодзіллу, який повністю створений у Голлівуді. У фільмі грають Меттью Бродерик, Жан Рено, Марія Пітілло, Хенк Азарія, Кевін Данн, Майкл Лернер і Гаррі Ширер. Фільм присвячений Томоюкі Танаці, співтворцю і продюсеру різних фільмів про Ґодзіллу, який помер у квітні 1997 року. У фільмі влади досліджують і борються з величезною твариною, яка мандрує до Нью-Йорка, щоб вивести своє потомство.

У жовтні 1992 року студія TriStar Pictures оголосила про плани зняти трилогію про Ґодзіллу. У травні 1993 року Тед Елліот і Террі Россіо були найняті для написання сценарію. У липні 1994 року Ян де Бонт був оголошений режисером. Де Бонт покинув проект у грудні 1994 року через суперечки з бюджетом і Еммерих був найнятий у травні 1996 року для режисури і співавторства нового сценарію разом з продюсером Дином Девліном. Основна зйомка почалася у травні 1997 року і закінчилася у вересні 1997 року. Ґодзілла вийшла у прокат 20 травня 1998 року до негативних відгуків і заробила $379 млн по всьому світу проти бюджету виробництва між $130-150 млн і маркетингових витрат $80 млн. Незважаючи на отримання прибутку, вона була вважена розчаруванням за касою.