UAKinogo.com

Сонна лощина (1999) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Сонна лощина (1999)

Сонна лощина (1999)

Дивитися онлайн Сонна лощина фільм

Дивитися онлайн «Сонна лощина» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.3 (362 611 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Сонна лощина (1999)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Сонна лощина - це американський фільм жахів 1999 року, заснований на класичній повісті Вашингтона Ірвінга про безголового вершника, який тероризує маленьке містечко в кінці XVIII століття. Фільм режисерував Тім Бертон, а у головних ролях знялися Джонні Депп, Крістіна Річчі, Майкл Гембон та Крістофер Вокен.

Депп грає Ікабода Крейна, молодого детектива з Нью-Йорка, якого відправляють у Сонну лощину, щоб розслідувати серію жорстоких вбивств. За прибуття до містечка він довідається про легенду про безголового вершника, який виривається з пекла та обрубує голови своїм жертвам. Ікабод спочатку скептично ставиться до цього переказу, але потім стає свідком того, як вершник вбиває одного з місцевих старост. Тепер Ікабод повинен знайти спосіб зупинити примару та розкрити таємницю її походження.

У своєму розслідуванні Ікабод отримує допомогу від молодого сина фермера та прекрасної дочки найбагатшого чоловіка в містечку - Катріни Ван Тассель. Вони закохуються одне в одного, але їхнє кохання перешкоджає планам хитрої мачухи Катріни - леді Ван Тассель, яка має свою зв’язок з безголовим вершником. Ікабод повинен не тільки боротися за своє життя, але й за свою любов у цьому темному та моторошному фентезі.