UAKinogo.com

План втечі 2 (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » План втечі 2 (2018)

План втечі 2 (2018)

Дивитися онлайн План втечі 2 фільм

Дивитися онлайн «План втечі 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 3.80 ( голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «План втечі 2 (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Рей Бреслін - експерт з втечі з в’язниць. Він знає усі секрети та хитрощі, як вирватися з будь-якого місця ув’язнення. Але коли один з його співробітників - Шу Рен - потрапляє у пастку та опиняється у найбезпечнішій в’язниці світу - Аїді, Рей має стикнутися з новим викликом. Аїда - це технологічно розвинений лабіринт, який постійно змінює свою структуру та правила. Тут немає жодних слабких місць та можливостей для втечі.

Рей вирішує допомогти своєму другові та збирає команду професіоналів, які мають досвід у справах з в’язницями. Вони проникають у Аїду та намагаються знайти Шу Рена. Але їм доведеться не тільки боротися з охороною та іншими в’язнями, а й розкрити таємницю Аїди та її творця - загадкового хакера, який контролює усе, що відбувається у в’язниці.

Escape Plan 2: Hades / План втечі 2 - це захоплюючий бойовик про сміливу спробу втечі з найскладнішої в’язниці світу. Фільм наповнений екшеном, інтригами та сюрпризами. Головними героями фільму є Сильвестр Сталлоне у ролі Рея Бресліна - легендарного експерта з втечі та Хуан Чжоу у ролі Шу Рена - його друга та колеги.