UAKinogo.com

Афера під прикриттям (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Афера під прикриттям (2016)

Афера під прикриттям (2016)

Дивитися онлайн Афера під прикриттям фільм

Дивитися онлайн «Афера під прикриттям» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.0 (74 617 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Афера під прикриттям (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Афера під прикриттям» розповідає реальну історію федерального агента Роберта Мазура, який у 1980-х роках внедрився в один з найбільших наркокартелів світу, очолюваний Пабло Ескобаром. Під ім’ям Боба Маселла він став довіреною особою для банкірів і брокерів, які відмивали гроші злочинців. За допомогою своїх напарників — Еміра Абреу та Кеті Ертс — він ризикував життям, щоб розкрити корупцію і зловживання на найвищому рівні.

Фільм заснований на книзі Роберта Мазура «Агент під прикриттям: моя тайна життя і банки, що відмивали гроші медельїнського картеля Пабло Ескобара». Режисером фільму став Бред Фурман, який вже знімав кримінальні трилери «Линкольн для адвоката» і «Розплата». У головних ролях знялися Брайан Кренстон, Джон Легуизамо, Даян Крюгер, Бенджамин Бретт і Емі Раян. Фурман заявив, що його зацікавила не тільки драматична сюжетна лінія, але й психологічний аспект роботи під прикриттям.

Фільм отримав схвальні відгуки від критиків і глядачів, які високо оцінили акторську гру, напружену атмосферу і детальну реконструкцію епохи. Фурман також похвалив роботу свого батька Еллена Фурмана, який написав сценарій фільму. Фурман-старший використав не тільки книгу Мазура, але й інші джерела, такі як судові документи, свідчення очевидців і персональну комунікацію з самим Мазуром. Фурман-молодший сказав, що його батько створив «чудовий сценарний текст», який дозволив йому зняти «фантастичний фільм».