UAKinogo.com

Падіння чорного яструба (2001) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Падіння чорного яструба (2001)

Падіння чорного яструба (2001)

Дивитися онлайн Падіння чорного яструба фільм

Дивитися онлайн «Падіння чорного яструба» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.7 (397 863 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Падіння чорного яструба (2001)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Падіння чорного яструба” - це реалістична і потужна воєнна драма про одну з найтрагічніших операцій в історії США. Вона - операція “Готичний змій”, яка відбулася в Сомалі в 1993 році. Вона - спроба захопити двох лідерів сомалійських повстанців, які контролювали столицю Могадішо. Вона - катастрофа, яка коштувала життя 18 американських солдатів і поранила більше 70.

Фільм розповідає про події 3 жовтня 1993 року, коли два американські вертольоти типу “Чорний яструб” були збиті повстанцями під час операції. Фільм показує бойову дію з точки зору різних учасників: пілотів, снайперів, десантників, рятувальників. Фільм показує жорстокість і хаос війни, а також мужність і братерство солдатів.

Фільм “Падіння чорного яструба” - це не для слабкодухих і не для дітей. Ви побачите багато сцен насильства, крови, трупів і ампутацій. Ви почуєте багато нецензурної лексики і гучних вибухів. Ви насолодитесь грою акторів, таких як Джош Хартнетт, Еван МакҐреґор, Ерік Бана і Том Сайзмор. Фільм “Падіння чорного яструба” - це шедевр воєнного кіно!