UAKinogo.com

Ідеальні незнайомці (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Ідеальні незнайомці (2016)

Ідеальні незнайомці (2016)

Дивитися онлайн Ідеальні незнайомці фільм

Дивитися онлайн «Ідеальні незнайомці» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.7 (65 957 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Ідеальні незнайомці (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Ідеальні незнайомці (2016) - це комедійна драма про сім героїв, які вирішують зіграти в гру під час вечері. Гра полягає в тому, що кожен повинен покласти свій телефон на стіл та ділитися з іншими усіма повідомленнями та дзвінками, які надходять. Гра призводить до розкриття багатьох секретів та конфліктів між друзями.

Фільм починається з того, що Рокко та Ева запрошують до себе на вечерю своїх друзів: Косимо та Б’янку, Леонардо та Карлотту, а також Пеппе, який приходить без своєї нареченої. Вони розповідають один одному про своє життя, але також тримають у собі багато таємниць. Коли Ева пропонує зіграти в гру з телефонами, всі погоджуються, хоча не всі раді цьому.

Фільм розповідає про те, як гра впливає на стосунки між героями. Вони доводяться чути та бачити речі, які змушують їх переосмислити свої почуття, вибори та цінності. Вони також усвідомлюють, що не знають один одного так добре, як думали. Фільм також ставить питання про правду, брехню та довіру.