UAKinogo.com

Нічні ігри (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Нічні ігри (2018)

Нічні ігри (2018)

Дивитися онлайн Нічні ігри фільм

Дивитися онлайн «Нічні ігри» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.9 (235 943 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Нічні ігри (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Що може бути краще за звичайну гру в компанії друзів? Можливо, тільки гру, яка перетворюється на справжню детективну історію з похищенням, злочинцями та стріляниною. Саме таку незабутню пригоду влаштував своїм гостям брат Макса - Брукс. Він запропонував їм взяти участь у ролевій грі, де кожен має розкрити таємницю зникнення Брукса. Але незабаром учасники гри зрозуміли, що все набагато серйозніше, ніж вони думали.

Тепер їм доведеться не тільки знайти Брукса, а й врятувати його від небезпечних бандитів, які не жартують. По дорозі їх чекають безліч смішних та екстремальних ситуацій, які перевернуть їхнє уявлення про гру. Вони будуть боротися з мафією, ламати коди, викрадати яйце Фаберже та навіть летіти на літаку. Чи зможуть вони впоратися з усіма викликами та розгадати загадку?

Game Night / Нічні ігри - це захоплююча комедія про дружбу, кохання та смак до пригод. Фільм наповнений гумором, іронією та несподіваними поворотами сюжету. Головними героями фільму є Макс (Джейсон Бейтман) та Енні (Рейчел МакАдамс) - подружжя, яке любить проводити час за іграми. Але коли їхня гра стає реальністю, вони показують свою сміливість, розум та почуття гумору.