UAKinogo.com

Пролітаючи над гніздом зозулі (1975) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Пролітаючи над гніздом зозулі (1975)

Пролітаючи над гніздом зозулі (1975)

Дивитися онлайн Пролітаючи над гніздом зозулі фільм

Дивитися онлайн «Пролітаючи над гніздом зозулі» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.7 (1 005 479 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Пролітаючи над гніздом зозулі (1975)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм One Flew Over the Cuckoo’s Nest / Пролітаючи над гніздом зозулі (1975) - це захоплююча драма про боротьбу за свободу та гідність в умовах психіатричної лікарні. Головний герой фільму - Рендл Патрік Макмарфі, який вдає божевільного, щоб уникнути в’язниці. Він потрапляє на психіатричне відділення, де панує жорстокий та деспотичний режим сестри Ретчед.

У своїх діях Макмарфі намагається пробудити життєву енергію та бунтарський дух у своїх однолітків - пацієнтів лікарні, які стали покірними та безвольними. Він організовує різні розваги та втечі для них, а також вступає в конфлікт з сестрою Ретчед, яка намагається покарати його за його непослух. В результаті Макмарфі стає лідером та символом опору для інших пацієнтів.

Фільм One Flew Over the Cuckoo’s Nest / Пролітаючи над гніздом зозулі (1975) - це екранізація однойменного роману Кена Кесея, який став класикою американської літератури. Фільм отримав 5 головних Оскарів, включаючи нагороди за кращий фільм, кращу режисуру, кращого актора та кращу акторку. Фільм вражає своєю силою та емоційністю, а також своїм гумором та сатирою.