UAKinogo.com

Білосніжка та семеро гномів (1937) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Білосніжка та семеро гномів (1937)

Білосніжка та семеро гномів (1937)

Дивитися онлайн Білосніжка та семеро гномів мультфільм

Дивитися онлайн «Білосніжка та семеро гномів» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.6 (200 666 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «Білосніжка та семеро гномів (1937)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Перший повнометражний анімаційний фільм у світі, створений студією Волта Діснея. Фільм розповідає про прекрасну принцесу Білосніжку, яку заздрить її зла мачуха - Королева. Королева наказує своєму мисливцю вбити Білосніжку і принести їй її серце. Але мисливець не може виконати цей жорстокий наказ і відпускає Білосніжку в ліс.

В лісі Білосніжка знаходить притулок у хатинці семи гномів - Дока, Грубого, Хихика, Сонька, Сором’язливого, Чхуна та Весельчака. Вони приймають її за свою подругу і захищають її від Королеви, яка довідалася про її втечу з допомогою магічного дзеркала. Королева перетворюється на стару відьму і вирушає до хатинки гномів з отруєним яблуком, яке повинно позбавити Білосніжку життя.

Фільм є екранізацією німецької народної казки братів Гримм. Він став одним з найуспішніших і найвпливовіших анімаційних фільмів усіх часів. Він отримав численні нагороди і почесті, в тому числі Оскар за значний творчий внесок у культуру. Фільм також запам’ятався своєю чаруючою музикою і популярними піснями, такими як “Some Day My Prince Will Come”, “Whistle While You Work” і “Heigh-Ho”.