UAKinogo.com

Ніч в Парижі (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Ніч в Парижі (2016)

Ніч в Парижі (2016)

Дивитися онлайн Ніч в Парижі фільм

Дивитися онлайн «Ніч в Парижі» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.5 (590 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Ніч в Парижі (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Ніч у Парижі - це романтична комедія про пригоди директора театру Луїджі, який має врятувати свою сцену від закриття. Для цього йому потрібно знайти гроші на гучну прем’єру і живу мавпу, яка має грати роль у виставі. У своїй метушні він залучає до допомоги Фаїзу - молоду і красиву адміністраторку зоопарку, яка не поділяє його поглядів на життя.

Разом вони вирушають у захоплюючу подорож нічним Парижем, де їх чекають неймовірні зустрічі, небезпечні ситуації і несподівані виявлення. Луїджі намагається використовувати свою харизму і хитрість, щоб добитися свого, але Фаїза не така легка на підйом. Вона ставить під сумнів його мотиви і цінності, а також його ставлення до жінок.

Ночь в Париже - це фильм про те, як одна ночь може змiнити все. Про те, як любов може народитися з протилежностей. Про те, як мистецтво може об’єднати людей рiзних культур і поколiнь. Про те, як Париж може бути чарiвним і непередбачуваним. Про те, як життя може бути веселим і цiкавим, якщо не боятися ризиковати.