UAKinogo.com

Сверблячка сьомого року (1955) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Сверблячка сьомого року (1955)

Сверблячка сьомого року (1955)

Дивитися онлайн Сверблячка сьомого року фільм

Дивитися онлайн «Сверблячка сьомого року» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (39 589 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Сверблячка сьомого року (1955)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Річард Шерман - редактор книжкового видавництва, який залишається у Нью-Йорку на літо, коли його дружина та син їдуть на відпочинок. Він вирішує вести спокійне та пристойне життя, не піддаваючись спокусам великого міста. Він також переконаний, що він не страждає від “сверблячки сьомого року” - бажання зрадити свою дружину після семи років шлюбу.

Річард змінюється, коли він знайомиться з дівчиною, яка заселяється у квартиру над ним. Вона - приваблива та чарівна блондинка, яка працює моделлю. Вона не має імені, але вона стає об’єктом фантазій Річарда. Він намагається познайомитися з нею та запросити її до себе. Він також уявляє собі різні ситуації, в яких вони опиняються разом. Він поступово втрачає контроль над своїми думками та емоціями.

Фільм The Seven Year Itch / Сверблячка сьомого року (1955) - це комедія, яка стала одним з найвідоміших фільмів у голлівудському кіно. Це фільм про кохання, зраду та уяву. Це фільм, який показує гумор та іронію с