UAKinogo.com

Черниці-утікачки (1990) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Черниці-утікачки (1990)

Черниці-утікачки (1990)

Дивитися онлайн Черниці-утікачки фільм

Дивитися онлайн «Черниці-утікачки» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.0 (8 501 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Черниці-утікачки (1990)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Черниці-утікачки" пропонує глядачам смішну та беззаперечно захоплюючу комедію про двох нескорених злочинців, які, намагаючись сховатися після крадіжки грошей, переодягаються в черниць та ховаються в жіночому монастирі. Там вони намагаються впоратися з жорсткими правилами та обов’язками, не викриваючи свої справжні обличчя.

Хоча з початку їхній план здається ідеальним, скоро вони розуміють, що життя в монастирі зовсім не таке, як вони собі уявляли. Вони опиняються в центрі безлічі комічних ситуацій, поки намагаються втекти зі своїм бутінням, водночас уникаючи підозр. Через їхні зусилля дотримуватися правил, їхні маскувальні номери починають змішуватися з реальним життям черниць.

“Черниці-утікачки” є фільмом, який поєднує елементи комедії з абсурдними ситуаціями та купою гумору. Це ідеальний вибір глядачам, які шукають легке розваги та хочуть насолодитися історією, що гарантовано викличе сміх. І хоча сюжет є надзвичайним та абсурдним, він тим не менш залишається привабливим завдяки своїй оригінальності та винахідливості.