UAKinogo.com

Містер Доля (1990) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Містер Доля (1990)

Містер Доля (1990)

Дивитися онлайн Містер Доля фільм

Дивитися онлайн «Містер Доля» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (12 619 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Містер Доля (1990)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Містер Доля" (1990) - це впізнавана комедія-фентезі, що запрошує глядачів на чудернацьку подорож, яка розпочинається із звичайного проколу з нагоди 35-річчя головного героя, Ларрі Бурроуза. Під час переживань, Бурроуз зустрічається із таємничим барменом - "містером Долею", який пропонує йому шанс побачити, як могло б виглядати його життя, якби не той знаменитий промах у шкільній бейсбольній грі.

Те, що було припущено за чудо, швидко перетворюється на реальність, коли Бурроуз опиняється у паралельному світі, де його життя зовсім інше. Життя виповнене всіма розкішами, на які він міг би сподіватися, але з усіма перешкодами, які його чекають. Фільм постійно нагадує глядачу про важливість наших рішень та того, як вони впливають на наше життя.

Знімний склад фільму, включаючи Джеймса Белуші, Майкла Кейна та Лінду Гемілтон, створює веселу, але думку змушуючу історію, яка дивує своїм гумором та теплом. "Містер Доля" - незабутній кіноексперимент, який вивчає значення наших життєвих виборів та важливість прийняття того, ким ми є, незважаючи на обставини.