UAKinogo.com

Квіґлі в Австралії (1990) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Квіґлі в Австралії (1990)

Квіґлі в Австралії (1990)

Дивитися онлайн Квіґлі в Австралії фільм

Дивитися онлайн «Квіґлі в Австралії» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.9 (22 639 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Квіґлі в Австралії (1990)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Це захоплююча історія про американського снайпера Метта Квіґлі, якого запросив австралійський ранчо Елліот Марстон, щоб використати його навички для своїх мерзенних цілей. Коли Квіґлі дізнався, що Марстон хоче, щоб він вбивав аборигенів, він відмовився і став ціллю для свого наймача. Утікаючи від переслідування, Квіґлі зустрічає безумну Кору, яка теж страждає від жорстокості Марстона. Разом вони намагаються вижити в незнайомому світі і знайти союзників серед корінного населення.

Фільм Quigley Down Under / Квіґлі в Австралії (1990) є пригодницьким вестерном з елементами драми і романтики. В ролях знялися Том Селлек, Лора Сан Джакомо і Алан Рикман. Режисером фільму став Саймон Винсер, а сценаристом - Джон Гилл. Фільм отримав позитивні відгуки критиків і глядачів за свою атмосферу, акторську гру і саундтрек. Фільм також був номінований на два премії Американської кіноакадемії: за кращий звук і кращу музику.

Фанатам жанру вестерн фільм Quigley Down Under / Квіґлі в Австралії (1990) сподобається за його динамічний сюжет, захоплюючу екшн-сцени і гумор. Фанатам Тома Селлека фільм сподобається за його харизматичну роль головного героя, який не боїться стикатися з небезпекою і несправедливостю. Фанатам Алана Рикмана фільм сподобається за його блискуче зображення злодюги-ранчо, який має свою фатальну слабкость. Фанатам Лори Сан Джакомо фильм сподобається за її чаруючу роль безумної Кори, яка має свою таємницю і своє серце.