UAKinogo.com

Армагеддон (1998) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Армагеддон (1998)

Армагеддон (1998)

Дивитися онлайн Армагеддон фільм

Дивитися онлайн «Армагеддон» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (427 512 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Армагеддон (1998)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Армагеддон” - це американський науково-фантастичний фільм-катастрофа 1998 року, який знятий режисером Майклом Беєм за продюсування Джеррі Брукгаймера. У фільмі знялися Брюс Вілліс, Біллі Боб Торнтон, Лів Тайлер, Бен Аффлек та інші актори. Сюжет фільму розповідає про групу нафтових буровиків, яких НАСА відправляє на гігантський астероїд, що летить на землю, щоб підривати його ядерною бомбою і врятувати планету.

Фільм починається з того, що метеоритний дощ знищує космічний шатл “Атлантис” і бомбардує Нью-Йорк та інші частини світу. НАСА виявляє, що астероїд розміром з Техас зіткнеться з Землею через 18 днів, що може призвести до вимирання всього живого. НАСА розробляє план, за яким необхідно просвердлити астероїд на глибину 800 футів і покласти туди ядерну бомбу, яка розділить його навпіл і змусить промахнутися мимо Землі. Для цього НАСА залучає Гаррі Стемпера (Брюс Вілліс), найкращого нафтового буровика у світі, щоб навчити астронавтів свердлити. Гаррі погоджується допомогти, але тільки за умови, що він візьме з собою свою команду буровиків. Серед них є його дочка Грейс (Лів Тайлер) і її наречений Ей Джей (Бен Аффлек), до якого Гаррі ставиться неоднозначно.

Фільм показує пригоди і перипетії команди буровиків у космосі, де вони стикаються з небезпеками і труднощами. Два космічні кораблі - “Свобода” і “Незалежність” - вилетають на астероїд і починають свердлити. Однак “Незалежність” потрапляє в аварію і вибухає, загинувши частину команди.