UAKinogo.com

Секс-Тріп (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Секс-Тріп (2017)

Секс-Тріп (2017)

Дивитися онлайн Секс-Тріп фільм

Дивитися онлайн «Секс-Тріп» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.4 (612 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Секс-Тріп (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

The Sex Trip / Секс-Тріп (2017) - це комедійний фільм з елементами фентезі, який розповідає про пригоди самовлюбленого бабника, який опиняється у тілі жінки.

Головний герой фільму - Едді, який працює письменником і займається сексом з різними красунями. Він не цінує жінок і не думає про наслідки своїх дій. Одного разу вулиці він зустрічає стару бездомну жебрачку, яка просить його поцілувати її. Едді відмовляється і ображає жінку. Вона кидає на нього закляття і перетворює його на сексапільну блондинку.

Фільм «Секс-Тріп» - це смішна історія про те, як Едді намагається повернутися до свого нормального життя і стати чоловіком знову. При цьому він потрапляє у різні комічні ситуації, зазнає сексуального насильства і доводиться вчитися бути жінкою. Фільм має гумористичний тон, легку атмосферу і цікавих персонажів. Фільм рекомендується для перегляду тим, хто любить нестандартні комедії і фентезі.