UAKinogo.com

Лабіринт Фавна (2006) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Лабіринт Фавна (2006)

Лабіринт Фавна (2006)

Дивитися онлайн Лабіринт Фавна фільм

Дивитися онлайн «Лабіринт Фавна» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.2 (669 081 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Лабіринт Фавна (2006)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Лабіринт Фавна" - це магічний фільм, що незабутньо поєднує елементи міфології, фентезі та історичної драми. Розповідається про маленьку дівчинку по імені Офелія, що втрачає себе в світі фантазій, щоб втекти від жорстокості поствоєнного світу.

Офелія переїжджає з матір'ю в гори до свого нового відчима, жорстокого капітана франкістської армії. Там вона зустрічає загадкового Фавна, який відкриває їй секретний лабіринт та відкриває, що вона - принцеса загубленого підземного королівства.

Фільм "Лабіринт Фавна" - це відчутний, незабутній досвід, що залишає сильний вплив на глядачів. Глибоко емоційний та визначний, він глибоко поринає в теми невинності, жорстокості та втрати, за допомогою багатошарової сюжетної лінії та яскравих образів. Фільм є одним з найбільш відомих творінь Гільєрмо дель Торо та відзначений багатьма нагородами.