UAKinogo.com

Супер поліцейські 2 (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Супер поліцейські 2 (2018)

Супер поліцейські 2 (2018)

Дивитися онлайн Супер поліцейські 2 фільм

Дивитися онлайн «Супер поліцейські 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.0 (26 892 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Супер поліцейські 2 (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

У цій комедії продовження популярного фільму 2001 року, колишні поліцейські з Вермонту отримують другий шанс на службу в законі. Їм доручають встановити новий пункт дорожньої поліції на спірній території між США та Канадою, де вони повинні замінити канадських вершників. Але не всі мешканці радії такому переходу, і нашим героям доведеться стикатися з ворожою атмосферою, культурними розбіжностями та злочинним заговором.

Супер поліцейські 2 / Super Troopers 2 - це фільм для шанувальників гумору в стилі Broken Lizard, команди сценаристів і акторів, яка створила першу частину. У фільмі повертаються всі улюблені персонажі: Торні, Мак, Кролик, Фостер і Фарва, а також капітан О’Хаген і губернатор Джессмен. До них приєднуються нові обличчя: мер Гай Ле Франк (Роб Лоу), культурний аташе Женев’єв Обуа (Еммануель Шрік) і троє канадських вершників (Тайлер Лабайн, Уїлл Сассо і Хейс Макартур).

Фільм наповнений смішними ситуаціями, пародіями на коп-шоу, веселими драками і переслідуваннями. Фанати першого фільму також зможуть насолодитися багатьма посиланнями на оригінал і поверненням деяких класичних жартів. Супер поліцейські 2 / Super Troopers 2 - це фільм для тих, хто любить сміятися над безглуздим і політично некоректним гумором.