UAKinogo.com

Інший світ 2: Еволюція (2006) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Інший світ 2: Еволюція (2006)

Інший світ 2: Еволюція (2006)

Дивитися онлайн Інший світ 2: Еволюція фільм

Дивитися онлайн «Інший світ 2: Еволюція» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (201 350 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Інший світ 2: Еволюція (2006)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Селін - вампір-воїн, який зрадив свою расу і закохався у гібрида вампіра і ликана - Майкла. Вони тікають від переслідування вампірського клану і шукають правди про своє походження. Вони дізнаються, що їхні долі пов’язані з давньою ворожнечею між першими батьками вампірів і ликанів - Маркусом і Вільямом. Маркус прокинувся від сну і хоче звільнити свого брата Вільяма, який ув’язнений у таємному місці.

Селін і Майкл намагаються зупинити Маркуса, але вони не можуть розраховувати на допомогу від інших вампірів або ликанів, бо обидві раси хочуть їх знищити. Вони також доводиться стикатися з новими небезпеками, такими як крилатий Маркус, який став ще потужнішим і жорстокішим. Вони знаходять союзника у стародавньому вампірському стражу Танису, який розповідає їм про ключ до розгадки таємниць минулого.

Underworld: Evolution / Інший свiт 2: Еволюцiя - це захоплюючий і красивий екшен-фентезi про боротьбу мiж двома надприродними расами. Фiльм продовжує iсторiю Селiн i Майкла, якi прагнуть зберегти свою любов i свободу в умовах вiйни i зради. Фiльм наповнений ефектними сценами бою, графiчною кров’ю i еротикою.