UAKinogo.com

Джиперс Кріперс (2001) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Джиперс Кріперс (2001)

Джиперс Кріперс (2001)

Дивитися онлайн Джиперс Кріперс фільм

Дивитися онлайн «Джиперс Кріперс» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (130 997 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Джиперс Кріперс (2001)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Джиперс Кріперс (2001), жахіття режисера Віктора Сальви, веде глядача по напруженому шляху містики та страху. Фільм починається зі сцени, де брат та сестра, Джеррі та Тріш, подорожують старим шосе. Відправившись у довгу дорогу, герої стикаються з загадковим та небезпечним водієм вантажівки, що викликає підозру своєю агресивною поведінкою.

Поступово, виявляється, що таємничий водій є лише верхівкою айсберга жахів, що чекають на героїв. Під час зупинки біля старої церкви, герої стикаються з незбагненним злом, що живе у цьому місці. Існує легенда про страшну істоту, що прокидається кожні 23 роки, щоб полювати протягом 23 днів. Джеррі та Тріш опиняються втягнутими у цей кошмар.

Джиперс Кріперс (2001) вражає своєю здатністю тримати глядача в напруженні та страху протягом усього фільму. З темними та атмосферними локаціями, напруженим сюжетом та відмінною роботою акторів, фільм зарекомендував себе як один з кращих представників жанру жахів початку 2000-х. Рекомендовано для всіх, хто шукає адреналін та готовий зіткнутися з темними силами в уявному світі кіно.